VIDEO: Sven Andrighetto sai suihkukomennuksen – Itävalta lähellä valtavaa yllätystä

Sveitsin Sven Andrighetto sai suihkukomennuksen polvitaklauksestaan.
Sveitsin Sven Andrighetto sai suihkukomennuksen polvitaklauksestaan.

Sveitin Sven Andrighetto joutui lauantai-iltapäivän ottelussa Itävaltaa vastaan suihkun puolelle, kun hän taklasi Steven Strongia polvella.

Colorado Avalanchea seuratasolla edustava Sven Andrighetto valittiin kohtalaisen kauden päätteeksi Sveitsin maajoukkueeseen. 25-vuotiaan hyökkääjän urakka MM-tasolla alkoi kuitenkin murheellisella tavalla, kun hänet passitettiin polvitaklauksen johdosta suihkun puolelle.

Sveitsi kohtasi turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Itävallan. Suurena ennakkosuosikkina kamppailuun lähtenyt Sveitsi onnistui lopulta kaatamaan Itävallan vasta jatkoajan jälkeen lukemin 3-2, kun Enzo Corvi iski kiekon nuottaan lisäajan viimeisillä hetkillä.

Andrighetton ottelu katkesi sen sijaan toisen erän puolivälin tuntumassa, kun hän tarjoili Itävallan Steven Strongille polvitaklauksen. Yleensä puhtaasti pelaavalta Andrighetolta temppu oli harvinainen. Esimerkiksi menneellä NHL-kaudella hän pelasi 50 runkosarjaottelua, joissa hän otti ainoastaan 10 rangaistusminuuttia.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Iltapäivän toinen kamppailu Norjan ja Latvian välillä päättyi niinikään varsinaisen peliajan jälkeen 2-2. Jatkoajalla paremmuuden vei lopulta Latvia.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Pikkupoika keräsi rahaa Vaasan Sportin fanipaitaan – seuralta upea ele!