Muistatko Crosbyn ja Subbanin kiivaan taiston ”haisevasta hengityksestä”? – Totuus tuli vihdoin ilmi!

Muistatko Crosbyn ja Subbanin kiivaan taiston

Taistelu haisevasta hengityksestä, a la PK Subban ja Sidney Crosby, on saatu vihdoin päätökseensä, kun Subban avautui aiheesta haastattelussa.

Nashville Predatorsin supertähti PK Subban nauratti kiekkoväkeä viime keväänä, kiitos taistelun haisevasta hengityksestä. Kaikki alkoi siitä, kun toimittaja kysyi häneltä kesken finaalisarjan, mitä Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby sanoi hänelle kesken ottelun.

– Hän kertoi minulle, että hengitykseni haisee. Mutta en tiedä, minä käytin Listerineä ennen ottelua, joten en varsinaisesti tiedä miksi hän sanoi näin, Subban räväytti ottelun jälkeen viime keväänä.

Tämän jälkeen Subban saapui Game 4:ään kassin kanssa, joka oli täynnä Listerineä. Show-miehenä tunnettu Subban on nyt kuitenkin (vihdoinkin) kertonut koko vyyhdistä totuuden.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Hän ei koskaan sanonut näin. Se oli mielestäni kuitenkin todella hauska juttu ja se räjähti pudotuspelien aikana ihan käsistä, Subban paljasti Hockey Centralin haastattelussa.

Crosby kertoi jo pudotuspelien aikana, että Subban keksi koko jutun päästään. Kun kaksikko kohtasi toisensa hetki sitten NHL:n All Star -tapahtumassa, ei herrojen välillä ollut pahaa verta.

– Näin Crosbyn ja hänen vanhempansa All Star -ottelussa ja he tervehtivät minua, joten veikkaan, että he eivät vihaa minua ainakaan liikaa.

Subbanin alkuperäiseen videohaastatteluun viime keväältä pääset TÄÄLTÄ.

Toisen videopätkän, kun Subban saapuu hallille Listerine-kassin kanssa, löydät vastaavasti TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Karmaisevan näköinen loukkaantuminen – Jack Eichelin kausi pakettiin?!