Ihme tapahtui! Tanskalaisseura sai miljoonan kasaan ja suomalaisten pelit jatkumassa

Tanskan pääsarjassa pelaava Gentofte Stars on on pelastautumassa, sillä se on saanut kasaan lähes miljoona kruunua.
Tanskan pääsarjassa pelaava Gentofte Stars on on pelastautumassa, sillä se on saanut kasaan lähes miljoona kruunua.

Tanskalaisseura Gentofte Stars on saanut kasaan lähes miljoona kruunua, mikä avittaa seuran selviämään ainakin loppukauden ajan elävien kirjoissa.

Uutisoimme pari päivää sitten, että tanskalaisseura Gentofte Stars on pahassa pinteessä. Rahat olivat loppu ja kausi oli jäämässä joukkueen osalta kesken. Voit lukea asiasta tarkemmin täältä.

Nyt tunnelin päässä on kuitenkin näkyvissä kirkasta valoa, mikäli tanskalaisjulkaisu Hockey Magasinetiä on uskominen. Sivusto nimittäin kertoo, että seura on saanut kasaan 70 000 kruunua vajaat miljoona kruunua, mikä oli seuran jatkamisen kannalta elinehto. Summa on euroissa noin 134 000 euroa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Stars ilmoitti nimittäin toissa päivänä, että sen on kerättävä jostakin kyseinen summa, jos se mielii pelata kauden loppuun saakka.

Vastaavasti eilen, kun joukkue kohtasi Rødovre Mighty Bullsin, oltiin iloisesta uutisesta tiedotettu kesken ottelun. Seura ei ole julkaissut asian tiimoilta vielä virallista tiedotetta, joten tietoa ei voida pitää vielä sataprosenttisen varmana.

Normaalisti tanskalainen kiekkoilu ei aiheuta Suomessa suuria tunnetiloja, mutta Starsin riveissä pelaa jopa kuusi suomalaiskiekkoilijaa. Heistä tunnetuin lienee Marko Virtala, joka on pelannut Liigassa kahdeksan kautta. Hän on toiminut myös kahdella eri kaudella TPS:n kapteenina.

Muut Gentoften suomalaiset ovat Teemu SeppänenMarlo KoponenJulius NyqvistVille JärveläinenJoonas Riekkinen sekä Teemu Virtala.

Hockey Magasinetin uutisen voit lukea TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:

VIDEO: Brad Marchandilla pimeni jälleen – järkyttävä aivopieru!