Tappara – HIFK -KISA! – lähimmäksi veikanneelle talven kuumin pipolätkäsetti!

Viikonloppuna pelataan taas kotoista Liigaa! Tappara ja HIFK kohtaavat toisensa sekä perjantaina että lauantaina back-to-back-kamppailuissa.

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan Tapparan ja HIFK:n välisten back-to-back-matsien yhteismaalimäärää varsinaisella peliajalla!

Kisan voittaja nappaa itselleen talven komeimman pipolätkäsetin, joka sisältää huippuluokan PAMAn mailan, Coolbetin kiekon sekä Coolbetin pipon.

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.1. –>) – kuitenkin ennen 26.1. klo 18:30. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

Sivustoltamme löytyy myös upea Coolbetin kampanja, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi huikaiseva 1200€ arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.com:iin. Vedonlyöntikampanjaan pääset TÄSTÄ.

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa Tapparan ja HIFK:n välisten back-to-back-otteluiden (pe ja la) yhteismaalimäärää varsinaisella peliajalla alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy perjantaina 26.1. klo 18:30.

Esimerkkiveikkaus: 15

2. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.1. –>) – kuitenkin ennen 26.1. klo 18:30. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen talven komeimman pipolätkäsetin, joka sisältää huippuluokan PAMAn mailan, Coolbetin kiekon sekä Coolbetin pipon.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat auki tästä:

Coolbet tuplaa ensitalletuksesi 150 euroon asti!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

    Nimi (pakollinen)

    Coolbetille rekisteröity sähköposti (pakollinen)