Tappara kaatoi KalPan niukasti kotona – HIFK:ille iso ryöstö vieraissa JYP:istä

Tappara kaatoi KalPan niukasti kotona - HIFK:ille iso ryöstö vieraissa JYP:istä

Liigan neljännesfinaalit jatkuivat keskiviikkona, kun Tappara ja Helsingin IFK nappasivat avauskiinnitykset pudotuspelisarjoihinsa niukoilla voitoilla.

Tampereen Tappara oli KalPaa yhden osuman voimin vahvempi keskiviikkoillan playoff-kierroksella Liigassa. Illan toisessa ottelussa HIFK kampesi tärkeän vieraspäihityksen JYPin kustannuksella Jyväskylässä.

Hakametsässä Tapparan ja KalPan välinen taistelu alkoi kuopiolaisten kannalta positiivisesti, kun Jerry D’Amigo vei vierailijat 0-1-johtoon Kai Kantolan ja Balasz Sebokin tarjoilusta ennen 15. peliminuuttia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Toinen erä alkoikin sitten todellisella maali-iloittelulla, kun ensin Matti Järvinen toi kotijoukkueen tasoihin aivan kakkoserän alussa. Vain minuuttia myöhemmin KalPan Kantola ohitti tamperelaisten veräjänvartijan Dominik Hrachovinan ja nosti Kuopion kiekkoylpeyden jälleen johtoasemaan.

Tappara sai kuitenkin tästä takaiskusta nopeasti pontta purjeihiinsa ja joukkue johtikin vain pari minuuttia myöhemmin peliä 3-2. Nämä jäivät myös kamppailun loppulukemiksi ja näin porkkanapöksyille neljännesfinaaliavauksesta ensimmäinen kiinnitys sarjaan.

Tiistain toinen Liiga-matsi oli lopulta IFK:n heiniä. Mittelö siirtyi tasatilanteessa 1-1 päätöserään, mutta helsinkiläisten ruotsalaispeluri Erik Thorell iski koitoksen voittonyytin ajassa 55:46.

Tappara – KalPa -taiston tarkemmat tilastot löydät TÄSTÄ ja JYP – HIFK -taiston tilastot TÄSTÄ.

Liigan neljännesfinaalien otteluvoitot näyttävät avauskierrosten jälkeen tältä:

Kärpät – Ässät 1-0
TPS – SaiPa 1-0
Tappara – KalPa 1-0
JYP – HIFK 0-1

Liigan pudotuspelien otteluohjelman löydät TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!