VIDEO: Uskomaton trilleri – Tappara äärimmäisen komeaan voittoon

Tappara kavensi ottelusarjan tilanteeseen 3-2, kun kapteeni Jukka Peltola laukoi kiekon maaliin.
Tappara kavensi ottelusarjan tilanteeseen 3-2, kun kapteeni Jukka Peltola laukoi kiekon maaliin.

Tampereen Tappara nousi illan uskomattomassa trillerissä komeaan 5-4-voittoon. Samalla ottelusarja kaventui tilanteeseen 3-2.

Oulun Kärpillä on ollut käsissään jo kaksi ottelupalloa, sillä ei ole kauaakaan, kun se johti finaalisarjaa Tapparaa vastaan otteluvoitoin 3-0. Tämän jälkeen on tullut tukkaan sekä vieras- että kotikaukalossa, minkä myötä ottelusarja on nyt tilanteessa 3-2.

Tappara nimittäin nousi illan kamppailussa lähes käsittämättömään voittoon, vaikka se oli pilata yhdessä vaiheessa koko loistavan vireensä. Tappara siirtyi kamppailussa jo 4-0-johtoon ja tässä vaiheessa näytti lähes varmalta, että kamppailu on jo pelattu.

Mutta niin se yleensä tuppaa urheilussa menemään, että mikään ei ole mahdotonta. Tämän todisti myös Kärpät, joka tuli maali kerrallaan lähemmäs Tapparan vakuuttavaa johtoa ja lopulta tasoihin. Kärppien tasoituksen iski itseoikeutetusti kapteeni Lasse Kukkonen, jonka maali räjäytti Oulun Energia Areenan täysin liitoksistaan.

Kukkosen maalin kohdalla ottelua oli pelaamatta vielä noin kymmenen minuuttia ja pitkään näyttikin, että kamppailussa edetään aina jatkoerään saakka. Tätä iloa kotifanit eivät kuitenkaan saaneet, sillä ajassa 57:08 Tapparan Jukka Peltola siirsi vieraat takaisin johtoon illan toisella osumallaan.

Täten ottelusarja siirtyy takaisin Tampereelle Kärppien 3-2-johdossa. On kuitenkin selvää, että Tapparalla on tällä hetkellä henkinen niskalenkki Kärpistä. Mikä tahansa on siis vielä mahdollista.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.