Tappara solmi vinon pinon jatkosopimuksia – viidelle pelaajalle jatkopahvi

Tapparan taival CHL:ssä ei ole alkanut halutulla tavalla.

Tappara on tehnyt jatkosopimukset viiden pelaajansa kanssa. Kolmevuotisiin sopimuspapereihin nimensä ovat laittaneet keskushyökkääjä Otto Rauhala ja tulokaspuolustaja Toni Utunen, kaksivuotisen jatkon on tehnyt laitahyökkääjä Jere Karjalainen, ja yhdestä lisävuodesta ovat sopineet puolustajat Otso Rantakari ja Valtteri Kemiläinen.

25-vuotias Karjalainen pelaa Tapparassa nyt neljättä kauttaan eli on tuplamestari kirvesrinnoissa. Hän on tällä hetkellä joukkueen paras maalintekijä ja koko Liigan maalipörssissä neljäntenä 14 osumallaan. Liigaurallaan hän on edustanut myös Jokereita ja HPK:ta.

22-vuotias Rauhala on kirvesrintojen oma kasvatti, joka on myös ollut voittamassa kahta edelliskauden Suomen mestaruutta. Hän pelaa Tapparassa nyt neljättä liigakauttaan ja on jo nyt tehnyt oman tehopiste-ennätyksensä 3+16=19.

26-vuotias Kemiläinen aloitti liigauransa JYPissä, mutta oli Tapparassa jo viime kaudella voittamassa mestaruutta. Toisella Tappara-kaudellaan hän on nyt kerännyt tehot 2+7=9.

Toista Tappara-kauttaan pelaa myös 24-vuotias Otso Rantakari, joka niin ikään voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa Tapparassa viime keväänä. Tällä kaudella hän on tehnyt tehot 5+11=16.

17-vuotias Toni Utunen vilahti Liigan kokoonpanossa kerran jo viime kaudella ja on tällä kaudella ollut mukana kahdeksassa liigapelissä. Mestiksen LeKissä hän on pelannut tällä kaudella 14 peliä, niissä tehot 2+7=9.