Tapparalle kova vahvistus – Olympialaisista ja KHL:stä tuttu pakki tarttui haaviin

Tapparalle kova vahvistus
Adam Polasek puolusti Tshekin takalinjoilla vuoden 2018 olympialaisissa. (Kuva: Getty Images)

Tapparalle saapui kova vahvistus alakertaan, kun 28-vuotias Adam Polasek tulee Tampereelle loppukauden kattavalla sopimuksella.

Adam Polasek on kansainvälisillä kentillä mainetta niittänyt tshekkipuolustaja. Vuonna 2010 Vancouver Canucksin toimesta NHL:ään viidennellä kierroksella varattu Polasek on pelannut urallaan muun muassa Tshekin pääsarjassa ja KHL:ssä. Isokokoiselta (190cm / 94kg) Polasekilta luonnistuu puolustamisen lisäksi myös kiekollinen peli, josta kertovat muun muassa 28 ja 26 pisteen kaudet KHL:ssä.

Venäjällä niin Neftehimik Nizhnekamskia, Sibir Novorsibirskiä kuin HK Sochiakin edustanut Polasek on pelannut alkukauden Tshekin suurseurana tunnetussa Sparta Prahassa. Neftehimikissäja Sibirissä Polasek oli joukkueensa tehokkain puolustaja.

Suomen tapaan leijona-symbolista tunnetussa Tshekin maajoukkueessa Polasek on pelannut yhdet muun muassa MM-kisat ja lähes 30 EHT-ottelua. Lisäksi Polasek oli mukana Tshekin olympiajoukkueessa vuoden 2018 olympialaisissa, jotka järjestettiin Etelä-Korean Pyeongchangissa.

Tappara on tällä hetkellä Liigassa toisella sijalla. Ero sarjakärki Kärppiin on kasvanut jo kymmeneen pisteeseen, kun taas paikallisvastustaja Ilves kärkkyy jo pisteen päässä. Tammikuun aikana Tappara kohtaa vielä Kärpät, Ässät, IFK:n, Peliacansin, Jukurit ja KalPan.

Tapparalle kova vahvistus puolustukseen

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

LUE MYÖS: Yön NHL-kierros: Ovechkin saavutti Selänteen, Lehkonen maalasi ja Donskoi loukkaantui