IS: Tapparalle kovat sakot koronarikkomuksista

Ilta-Sanomat uutisoi lähteisiinsä vedoten, että Tapparalle mätkäistiin tuntuvat sakot koronarikkomuksista.


Miksi betsata Coolbetilla?


Ilta-Sanomat uutisoi Tapparan saaneen yhdet SM-liigan suurimmista sakoista kautta historian. Syynä on viime viikkoina suurta kohua herättäneestä tapauksesta, jossa Tapparan urheilutoimenjohtaja Jukka Rautakorpi ohjeisti ainakin kahta joukkueen A-nuorta harjoittelemaan Hakametsän harjoitushallissa, vaikka näillä oli oireettomat koronatartunnat.

Viime viikolla Liiga tiedotti langettaneensa Tapparalle tapauksesta sakot, mutta summaa ei kerrottu julkisuuteen. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Liiga oli sisäisesti sopinut, että räikeistä koronarikkomuksista sakko olisi 75 000 euroa.

”Kyse on yhdestä SM-liigan historian suurimmasta seuralle määrätystä sakosta, ja siinä ilman muuta puhutaan useammasta kymppitonnista. Sen tarkemmin en halua asiasta puhua”, Ilta-Sanomien sisäpiirilähde kertoo.

”Tapparalle nyt määrätty sakko ei ole niin suuri kuin ennen kauden alkua tehty esitys (75 000 euroa), mutta huomattavasti enemmän kuin Ässille hiljattain määrätty sakko”, lähde jatkaa.

Ässille määrättiin aikaisemmin tällä kaudella 10 000 euron sakko, kun seuran kehitysjohtaja Tommi Kerttula kritisoi julkisesti Liigan ja sen seurojen viestintää.


KATSO MYÖS: Video: Leon Draisaitl pommitti one-timerin sisään yli-inhimillisestä kulmasta