Tapparan otteluraportissa ei annettu armoa – ”Ei taitoa eikä tuuria”

Tapparan taival CHL:ssä ei ole alkanut halutulla tavalla.

Tapparan otteluraporteista vastaava ei antanut omilleen yhtään armoa eilisen kamppailun jälkimainingeissa, kun Tappara taipui Bielille lukemin 1-0.

Tampereen Tapparan taival CHL:ssä ei ole alkanut halutulla tavalla. Takana on nyt kaksi ottelua, joissa se on tehnyt kaksi maalia ja kerännyt pyöreät nolla pistettä.

Tappara aloitti pelinsä torstain vierasottelulla Klagenfurtia vastaan, joka kaatoi tamperelaisryhmän lukemin 3-2. Hommat jatkuivat eilen Sveitsissä, jossa Biel oli vahvempi lukemin 1-0. Otteluraportti olikin otsikoitu osuvasti: ”Tapparalla ei taito eikä tuuria maalinteossa”.

Tapparan otteluraportista vastaava ei kuitenkaan lopettanut tähän, vaan pelin jälkeisessä tekstissä myönnettiin karu tosiasia; Tapparan on kyettävä jatkossa parempaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Nolla pistettä ja kaksi tehtyä maalia kahdessa ottelussa Keski-Euroopasta ei ole hyvä suoritus Tapparan tasoiselta joukkueelta, mutta mitään CHL-alkulohkossa ei ole vielä menetetty. Siihen tarvitaan kuitenkin sitä, että vajaan viikon päästä Hakametsässä kumpikin tämän vieraskiertueen vastustajista kaatuu varsinaisella peliajalla, raportissa kirjoitetaan.

Tapparan CHL-pelit jatkuvat perjantaina, kun se kohtaa kotikaukalossaan klo 19 alkavassa ottelussa Klagenfurtin. Biel saapuu Tampereelle vastaavasti sunnuntaina. Kyseinen ottelu alkaa myös klo 19.