Tarkastelussa CBJ:n ja Tampa Bayn välinen taisto

Torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä pelataan kuusi ottelua. Päivän pelivihjeessä tartutaan Columbus Blue Jacketsin ja Tampa Bay Lightningin väliseen kamppailuun.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Hallitseva Stanley Cup -mestari Tampa Bay Lightning matkaa Columbuksen vieraaksi. Blue Jacketsilla on takanaan jo neljä pelattua matsia, ja ensi yön ottelu on sille peräti viides viikon sisällä. Tampa Bay vastaavasti on saanut levätä useamman päivän.

CBJ aloitti kautensa kahdella ottelulla Nashville Predatorsia vastaan. Ensimmäisessä matsissa tukkaan tuli 3-1, seuraavassa 5-2. Sittemmin sinitakit on pelannut kahdesti Detroit Red Wingsiä vastaan: ensimmäisessä matsissa Red Wings kaatui 2-3, mutta viime matsissa Detroit oli parempi jatkoajan jälkeen 3-2.

Tampa Bay puolestaan starttasi kautensa rytinällä. Se pelasi kahdesti Chicago Blackhawksia vastaan, ottaen voitot 5-1 ja 5-2. Ykköskenttä Palat – Point – Stamkos tehtaili näissä kahdessa pelissä mukavat viisi osumaa. Myös veskari Andrei Vasilevski aloitti tolppien välissä vakuuttavasti.

Vierasjoukkue Lightning on jokaisella osa-alueella vahvempi osapuoli. Columbus pystyy haastamaan Tampaa vahvalla puolustuspelillä, ja molemmat maalivahdit Elvis Merzlikins ja Joonas Korpisalo pystyvät kohtuu hyvin kannattelemaan joukkuetta. Joka tapauksessa Lightningin ennakkosuosikin asema on täysin ansaittu, etenkin kun huomioidaan isäntien tiukka otteluaikataulu. Painetaan lapulle Lightningin suora voitto.

Pelivihje: Tampa Bay Lightning voittaa (1,98 @Coolbet)

TALLETA 10€ PELAA 50€!