Lukko pestasi TPS-puolustajan – Tarmo Reunanen muuttaa Raumalle

Lukko pestasi TPS-puolustajan - Tarmo Reunanen muuttaa Raumalle

Raumalainen Liiga-seura Lukko ja 19-vuotias pakki Tarmo Reunanen ovat solmineet loppusesonkia sekä ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Rauman Lukko on hankkinut takalinjoilleen Tarmo Reunasen. 19-vuotias puolustaja saapuu sinikeltaisiin loppukauden 2017-18 ja ensi kauden 2018-19 kattavalla sopimuksella. Lisäksi sopimukseen on kirjattu yhden vuoden optio.

Hän on nuori lupaava puolustaja, josta olimme kiinnostuneita jo viime kesänä, ja tutustuimme hänen osaamiseensa jo silloin. Nyt kun meillä oli mahdollisuus saada hänet tänne, niin otimme mielellämme miehen vastaan, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kertoo seuran tiedotteessa.

Ensi kautta ja tulevaisuutta ajatellen on tärkeää, että saamme hänet jo nyt mukaan. Pääsemme tutustumaan pelaajaan ja näkemään hänen päivittäistä tekemistään. Uskomme hänen tuovan kokoonpanoomme lisää liikkuvaa kiekollista puolustuspelaamista, Virta sanoo uutisessa.

NHL-seura New York Rangersin kesällä 2016 neljännellä kierroksella ja koko varaustilaisuuden 98. vuorolla varaama Reunanen edusti alkukauden TPS:ää. Viime kaudella turkulaisten riveissä Liiga-debyyttinsä tehnyt 182-senttinen ja 81-kiloinen vasemmalta laukova puolustaja on pelannut kuluvalla sesongilla 25 Liiga-ottelua ja kirjauttanut niissä kolme syöttöpistettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Meillä on loppujen lopuksi aika kapea joukkue tällä hetkellä, joten saamme Reunasen tulon myötä myös leveyttä ja määrää puolustukseemme loppukauteen, ja etenkin kevään peleihin. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä on nuori pelaaja, joten pääpaino hänen kohdallaan on vahvasti tulevaisuudessa, Pekka Virta värittää.

Tarmo Reunanen on mukana Lukon kokoonpanossa jo torstaina Tampereella pelattavassa Ilves-ottelussa.

Lukon alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea heidän nettisivuiltaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Reunasen uratilastoja puolestaan pääset katsastelemaan TÄSTÄ.

Lisää kotimaan kiekkoilu-uutisia pääset lukemaan sivustomme Liiga -osiosta.