VIDEO: Lopun tasoituksen iskenyt Sebastian Aho – ”Me mokasimme jatkoajalla”

Toimittaja paljasti, että kolme joukkuetta oli Sebastian Ahon kintereillä.
Toimittaja paljasti, että kolme joukkuetta oli Sebastian Ahon kintereillä. Kuva: Getty Images

Ottelun viimeisellä minuutilla tasoituksen iskenyt Sebastian Aho oli kamppailun päätyttyä suorasukaisena jatkoaikatappion suhteen.

Carolina Hurricanes kärsi Calgary Flamesia vastaan tiukkaakin tiukemman jatkoaikatappion lukemin 3-2. Carolinan suomalaiset olivat kamppailussa hyvässä tahdissa, sillä Sebastian Aho iski maalin ja Teuvo Teräväinen sai syöttöpisteen.

Ahon maali ja Teräväisen syöttö syntyivät vielä kaiken lisäksi 44 sekuntia ennen päätössummeria, kun tilanne oli vielä lukemissa 2-1 Calgaryn hyväksi. Aho iski siis Carolinan tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle, minkä lisäksi osuma oli todellinen kaunokainen.

Lue myös: VIDEO: Sharks taisteli loppuun saakka – tasoitusmaali vasta viimeisellä sekunnilla

Jatkoaikaa ei vastaavasti ehtinyt kulua kuin 15 sekuntia, kun Mikael Backlund iski jo Calgaryn voittoon. Tästä Aho ottaa syyt kolmikon niskoille.

– Flames on todella, todella hyvä joukkue ja heitä vastaan on todella vaikea pelata. Se oli meidän osaltamme hyvä taistelu sekä peli ja oli hienoa saada tasoitus loppuun. Me kuitenkin mokasimme jatkoajalla, Aho kertoi NHL.com:n mukaan.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.