Florida julkaisi huikean kuvan – tässä on Aleksander Barkov lapsena

NHL:n parhaat keskushyökkääjät on listattu - Aleksander Barkov mahtui mukaan.
NHL:n parhaat keskushyökkääjät on listattu - Aleksander Barkov mahtui mukaan.

Florida Panthers on julkaissut Twitter-tilillään huikean kuvan, jossa on suomalainen supertähti Aleksander Barkov lapsena.

Florida Panthersia edustava Aleksander Barkov on kasvanut pikatahtiin lupauksesta todelliseksi supertähdeksi. Yksi NHL:n parhaita kahden suunnan hyökkääjiä on pelannut tällä kaudella 78 otteluun 26 maalia ja yhteensä 77 tehopistettä, mikä on Panthers-lauman paras saldo.

22-vuotias sentteri varattiin Panthersin riveihin kesällä 2013, kun seura huusi hänet lavalle koko tilaisuuden toisena pelaajana. Ainoastaan Nathan MacKinnon kiilasi kyseisessä draftissa hänen edelleen.

Suosittelemme myös:
Suomi – Valko-Venäjä -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Alunperin Barkovin ura alkoi Tapparan riveistä. Varhaisimmat tilastomerkinnät löytyvät kaudelta 2009-2010, jolloin hän pelasi C-juniorien SM-sarjaa. Tuolloin nuorukainen iski 25 otteluun tehot 20+25, joten Barkov oli jo tuolloin pysäyttämätön.

Nyt Barkovista on kuitenkin julkaistu Panthersin Twitter-tilillä hauska kuva, joka on otettu kauan ennen kautta 2009-2010. Kuvassa Barkov on nimittäin vielä pienen pieni pyöreäposkinen lapsi. Panthersin twiitissä on myös toinen kuva Barkovista, joka on otettu vastikään. Kuvien lisäksi twiitissä on teksti: ”Jos et rakasta minua minun… silloin et ansaitse minua minun….”.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.