Tässäkö vastaus Oilersin laituriongelmiin? Anton Burdasov PTO:lle

Onko Anton Burdasov Edmonton Oilersin uusi huippulaituri?
Onko Anton Burdasov Edmonton Oilersin uusi huippulaituri?

Edmonton Oilers on ollut jo vuosia NHL-väen naurunaihe. Yksi Oilersin ongelmakohdista on ollut muun muassa selvän ykköslaiturin löytäminen.

Edmonton Oilers päätti kaupata kesällä 2016 Taylor Hallin New Jersey Devilsiin, mistä se sai vastineeksi puolustaja Adam Larssonin. Kauppa oli Oilersin kannalta tyhmä veto tuolloin, ja vielä typerämpi reilut kolme vuotta myöhemmin.

Hallin poistumisen myötä Oilersilla ei ole ollut varsinaista ykköslaituria. Leon Draisaitl on loistava pelaaja, mutta hän kiekkoilee laiturin paikan lisäksi myös sentterinä. Samoin Ryan Nugent-Hopkins.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt Oilers on pestannut harjoitusleirilleen mielenkiintoisen nimen, sillä 28-vuotias Anton Burdasov on saapunut joukkueen vahvuuteen try out -sopimuksen (PTO) turvin.

Burdasov on KHL:n seuraajille takuuvarmasti tuttu nimi, sillä hän on pelannut maailman kakkosliigassa 386 runkosarjaottelua. Näissä venäläislaituri on iskenyt 89 maalia ja yhteensä mukavat 176 tehopistettä. Burdasov on edustanut urallaan muun muassa SKA:ta, CSKA:aa, Avangardia sekä viimeisimpänä Salavat Ufaa.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.