VIDEO: Tästä ei maalinteko helpotu – MacKinnon teki kaiken esityön

Nathan MacKinnon nöyryytti Predatorsin puolustusta.
Nathan MacKinnon nöyryytti Predatorsin puolustusta.

Kun olet samaan aikaan jäällä Nathan MacKinnonin kanssa, tästä ei maalinteko helpotu. Tämän sai kokea viime yönä Avalanchen Matt Nieto.

Colorado Avalanche oli viime yönä kotiyleisönsä edessä kovassa liekissä, sillä se voitti Ottawa Senatorsin lukemin 6-3. Käytännössä ottaen Avalanchen ykkösketju oli kamppailussa vauhdissa, sillä se taikoi yhteensä tehot 3+7.

Kovassa vireessä oli myös Mikko Rantanen, joka valloitti itselleen NHL:n pistepörssin kärkisijan. Voit lukea aiheesta lisää täältä. Rantanen teki kamppailussa tehot 1+3.

Trion kaksi muuta jäsentä, Nathan MacKinnon sekä Gabriel Landeskog, iskivät sen sijaan tehot 1+2 mieheen. Erityisesti MacKinnonin syötöistä toinen oli todellinen kaunokainen ja hän teki maalinteon hyvin helpoksi Matt Nietolle.

MacKinnon polkaisi kiekon kanssa omasta päädystään, harhautti vastustajan sinisen jälkeen Senators-puolustaja Chris Widemanin ja syötti kiekon lopulta Nietolle tyhjään maaliin. Nieton ainoa teko oli siis luistella maalin eteen ja MacKinnon hoisi kaiken muun työn.

Voit katsoa MacKinnonin ylivoimaisen esityksen alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Antti Suomelan ensimmäinen NHL-maali oli kaunokainen