VIDEO: Tavikset haistelivat NHL:stä tuttua hajusuolaa – katso hulvattomat reaktiot

Tavikset haistelivat NHL:n vaihtopenkeiltä tuttua hajusuolaa.
Tavikset haistelivat NHL:n vaihtopenkeiltä tuttua hajusuolaa.

Mediajätti TSN:n työntekijät haistelivat NHL-pelaajille tuttua hajusuolaa, joka sisältää ammoniakkia. Tuloksena olikin useita hulvattomia reaktioita.

NHL-fanit ovat varmasti iskeneet silmänsä useaan otteeseen siihen, kun pelaajat haistelevat vaihtopenkillä ”jotakin”. Yleensä tämän jälkeen pelaajien ilmeet muuttuvat hetkessä todelliseksi irvistykseksi, ja monet ovat varmasti miettineet, että mitä ihmettä tuo aine on.

Kyseessä on jonkin sortin hajusuola, jonka eritysvoima on ammoniakissa. Kyseessä on tavara, jonka on tarkoitus herätellä pelaajia ja saada heistä yhä enemmän irti.

Moni on myös varmasti miettinyt, että miten ihmeessä mikään voi haista niin vahvalle ja kenties pahalle. No, hajua emme saa tekstin muotoon, mutta sen saamme, mitä tavalliset tallaajat, aka ”tavikset”, ovat siitä mieltä. Nimittäin mediajätti TSN:n työntekijöille annettiin kyseistä hajusuolaa ja heidän reaktionsa kuvattiin videolle.

Tulos olikin hulvaton. Moni ei nimittäin kestänyt hajua missään muodossa ja haistelijoiden ilmeet olivat uskomattoman hauskoja.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
NHL:n myydyimmät pelipaidat julki – Auston Matthews nousi ykköseksi