VIDEO: Taylor Hall käsittämättömässä vireessä – seuraennätys rikki 18 ottelun pisteputken myötä

Kausiennakko: New Jersey Devils
Kausiennakko: New Jersey Devils

New Jersey Devilsin Taylor Hall on kenties uransa parhaassa vireessä, sillä laituri on iskenyt vähintään yhden pisteen viimeisessä 18 ottelussa putkeen.

New Jersey Devils nappasi viime yönä voiton Carolina Hurricanesista, joka kaatui jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. Tämän myötä joukkue ylsi jo tässä vaiheessa samaan pistemäärään, jonka se sai viime kaudella, joten voitaneen luvalla sanoa, että Devils on hyvässä vireessä.

Pirupaidat on pelannut tähän mennessä 59 ottelua, joten sillä on vielä hyvin aikaa parannella saldoaan viime kaudesta.

Devilsin viime yön sankariksi nousi lopulta hyökkääjä Taylor Hall, joka iski joukkueen jatkoaikamaalin. Hall jatkoi samalla upeaa virettään, joka on itse asiassa viime yön jäljiltä Devilsin seurahistorian paras vire.

Hall on nimittäin iskenyt vähintään yhden pisteen edellisessä 18 ottelussa. Tämän käsittämättömän pisteputken aikana Hall on kerännyt tililleen 12 maalia ja yhteensä 26 tehopistettä. Kaiken kaikkiaan Hall on pelannut tällä kaudella 54 kamppailua tehoin 24+38.

Hallin piste-ennätys NHL-kaukaloista on kaudelta 2013-14, kun mies iski 75 otteluun 27 maalia ja yhteensä 80 tehopistettä.

Hallin tilastoihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Analyysi: Valtaisa muodonmuutos – hattu päästä, Jori Lehterä!