Video: Ufan suomalaiset liekeissä – Teemu Hartikainen löi ilmasta kiekon yläkulmaan

Salavat Julaev Ufan suomalaishyökkääjät Teemu Hartikainen, Sakari Manninen ja Markus Granlund olivat jälleen kovassa vireessä KHL-kierroksella.

Salavat Julaev Ufa voitti perjantain KHL-kierroksella Metallurg Magnitogorskin vieraskentällä lukemin 1-4. Voitto oli pitkälti joukkueen suomalaisten ansiota. Markus Granlund teki tehot 2+1, Teemu Hartikainen 1+2 ja Sakari Manninen 1+1. Lisäksi Juha Metsola torjui maalillaan 29 laukausta ja keräsi kaiken lisäksi yhden syöttöpisteen.

Granlund teki ottelun alussa komean avausmaalin Hartikaisen omasta päästä vastustajan siniviivalle lähteneestä syötöstä. Hartikaisen itse viimeistelemä Ufan kolmas maali oli kenties sitäkin vielä tyylikkäämpi.

Granlund peippaili kiekon kanssa Metallurgin maalin eteen siten, että kiekko kimposi ilmassa paikalla päivystäneelle Hartikaiselle. KalPa-kasvatti löi kiekon pesäpallotyyliin Magnitogorskin maalin yläkulmaan.

Hartikainen on tehnyt nyt tällä kaudella 17 otteluun tehopisteet 12+10=22 ja on KHL:n pistepörssissä toisena ja maalipörssissä jaetulla kärkisijalla.

Teemu Hartikainen viimeistelee pesäpallotyyliin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Anton Lundell sikaili törkeästi – kokoonpanossa jo seuraavassa pelissä