Teemu Pulkkinen ilmiliekeissä – vain kahdesti pisteittä 18 otteluun!

Teemu Pulkkinen siirtyy KHL:ään, sillä hän teki yksivuotisen sopimuksen Dinamo Minskin kanssa.
Teemu Pulkkinen siirtyy KHL:ään, sillä hän teki yksivuotisen sopimuksen Dinamo Minskin kanssa. Kuva: Getty Images

Teemu Pulkkinen on äitynyt AHL:n runkosarjan lopulla ilmiliekkeihin, sillä hän on jäänyt viimeisessä 18 ottelussaan ainoastaan kahdesti tehopisteittä.

Vegas Golden Knightsin farmiseura Chicago Wolvesissa koko kauden kiekkoillut Teemu Pulkkinen on äitynyt ilmiömäiseen vetoon AHL:n runkosarjan loppupuolella.

26-vuotias suomalaislaituri on jäänyt viimeisessä 18 ottelussaan ainoastaan kahdesti tyystin tehopisteittä 14+9=23. Kahden viime yön aikana Wolves pelasi kahdesti Rockford IceHogsia vastaan: ensimmäisessä ottelussa Pulkkinen summasi tehot 2+1 ja viime yönä hän iski kaksi maalia.

Kaiken kaikkiaan Pulkkinen, joka olisi varmasti saanut omat mahdollisuutensa Golden Knightsin paidassa kuluvalla kaudella, ellei nevadalaisseuran tuhkimotarina olisi ollut niin ilmiömäinen, on pelannut kuluvalla kaudella farmiliigassa 74 ottelua ja hän on tehnyt niissä pisteet 29+35=64.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Pulkkinen on tehopisteillään tällä hetkellä koko AHL:n pistepörssissä jaetulla kuudennella sijalla. Hänellä on matkaa neljänteen sijaan ainoastaan pisteen verran, ja kun Wolvesilla on jäljellä vielä yksi runkosarjaottelu, on Pulkkisella oiva mahdollisuus kohentaa sijoitustaan pistepörssissä.

Wolves on jo varmistanut AHL:n keskisen divisioonan voiton ja sen kausi tulee siis jatkumaan AHL:n pudotuspeleissä. Pulkkisen kevätvire lupaakin hyvää joukkueelle, joka lähtee aidosti taistelemaan kevään tosipeleihin menestyksestä.

Kuluva kausi jäänee, ainakin toistaiseksi, ”Pulun” viimeiseksi Pohjois-Amerikassa. Mies on itsekin väläytellyt paluullaan vanhalle mantereelle ja luonnollisesti Jokerit-fanit pidättelevät tällä hetkellä hengitystään saadakseen Pulkkisen takaisin.

Pulkkinen olisikin helsinkiläisseurassa oiva korvaaja Jokereista kauden päätteeksi Pohjois-Amerikkaan suunnanneelle Eeli Tolvaselle.

Pulkkisen ottelukohtaiset tilastot tältä kaudelta löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Leo Komarov sai tontin 1. ketjusta – loukkaantui ja autettiin kaukalosta