Teemu Pulkkinen iski tehot 2+1! NHL-komennus loistaa poissaolollaan

Teemu Pulkkinen iski eilisessä kamppailussa Iowa Wildia vastaan tehot 2+1.
Teemu Pulkkinen iski eilisessä kamppailussa Iowa Wildia vastaan tehot 2+1.

Golden Knightsin sopimuspelaaja, mutta AHL:ssä Chicago Wolvesin riveissä kiekkoileva suomalaishyökkääjä, Teemu Pulkkinen, tykitti viime yönä tehot 2+1.

AHL-joukkue Chicago Wolvesilla kulkee lujaa. Se nappasi viime yönä Iowa Wildista komean 7-3-voiton, minkä myötä joukkueen pisteputki on nyt 14 ottelun mittainen. Lisäksi Wolves on napannut voiton viimeisestä 13 kotikamppailustaan.

Viime yön turpakäräjissä suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen oli elementissään, sillä mies saalisti tehoikseen 2+1. Samalla hänen pistetilinsä kasvoi 49 paunaan, sillä laituri on kerännyt kauden 62 ottelussa tililleen 19 maalia ja 30 syöttöpistettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Pulkkinen siirtyi Vegasiin täksi kaudeksi, mutta hän ei ole pelannut seuran riveissä yhtä ainutta ottelua. Suomalaisen harjoituskausi oli lupauksia herättävä, ja hänen paljon parjattu liikkeensä näytti olevan aiempaa parempaa, mutta tästäkin huolimatta Pulkkinen on joutunut tahkoamaan koko kauden ajan AHL:ssä.

Pisteissä Pulkkinen on tällä hetkellä Wolvesin toiseksi paras pelaaja, sillä hänen edellään on ainoastaan sentteri T.J. Tynan. Tynan on tehnyt pelaamissaan 63 ottelussa 12 maalia ja yhteensä 54 tehopistettä.

Chicagon pistepörssiin pääset käsiksi tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!