Onneksi olkoon, Teemu Pulkkinen! Suomalaishyökkääjä sai lapsen

Suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen sai perjantaina perheenlisäystä, kun hänestä tuli isä.
Suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen sai perjantaina perheenlisäystä, kun hänestä tuli isä.

Vegas Golden Knightsin organisaatiossa kiekkoileva suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen on saanut lapsen eilen, kertoo Chicago Wolves.

Suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkisen olot Pohjois-Amerikassa eivät ole olleet viime vuosina kaikista parhaat. Koko vyyhti alkoi ennen viime kautta, kun Detroit Red Wings asetti laitahyökkääjän waiver-listalle. Tämän myötä hän siirtyi Minnesota Wildin riveihin, mutta ura NHL:ssä ei auennut edes tätä reittiä.

Täten hän pelasi loppukauden ajan Arizona Coyotesin paidassa, joskaan hän ei lyönyt läpi edes NHL:n yhdessä heikoimmista seuroista. Viime kesänä hän siirtyi laajennusdraftin myötä Vegas Golden Knightsiin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Hyvän harjoituskauden jälkeen Golden Knightsin päävalmentajana toimiva Gerard Gallant ei kuitenkaan löytänyt Pulkkiselle roolia NHL-seuran riveistä, minkä vuoksi hän on kiekkoillut tällä kaudella ainoastaan ainoastaan AHL-joukkue Chicago Wolvesin riveissä. Suomalaisen tilillä on 43 ottelua, joissa hän on tehnyt 11 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä.

Perjantaina suomalaisen elämään saapui kuitenkin uusi ihminen, sillä Wolves tiedotti Twitterissä, että Pulkkisesta on tullut isä. Suomalainen ei ehtinyt kauaa kuitenkaan nauttia uuden perheenjäsenen seurasta, sillä hän joutui matkustamaan lähes välittömästi Tucsoniin, missä Wolves kohtasi Roadrunnersin.

Wolves hävisi kyseisen ottelun jatkoajan jälkeen lukemin 2-1, eikä Pulkkinen kartuttanut pistesaldoaan.

Suosittelemme myös:

Wayne Gretzky täytti vuosia – katso totaalisen mykistävät tilastofaktat

Pulkkisen tilastoihin pääset käsiksi TÄÄLTÄ.