Teemu Ramstedt pelaamaan Bandyliigaan tällä viikolla

Teemu Ramstedt KHL Slovan Bratislava / Laitataklaus.com

Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt pelaa tällä viikolla jääpallon Bandyliigassa kaksi ottelua. Ramstedt ja HIFK-Bandy tiedottivat asiasta maanantaina.

Ramstedt on tällä hetkellä jääkiekon puolella ilman seuraa, sillä hänen ja KHL-seura Slovan Bratislavan tiet erkanivat syyskuun loppupuolella. Viime kaudella mies kiekkoili KHL:ssä Amur Habarovskin riveissä.

– Mielenkiintoista nähdä, miten kiekkomies pärjää. Itse olen usein sanonut, että se ei ole niin helppoa kuin moni kuvittelee. Amatöörilaji, mutta monet tässäkin lajissa ovat lahjakkaita ja kovia urheilijoita, HIFK-Bandyn valmentaja Jari Hyttinen sanoi HIFK-Bandyn tiedotteessa.

– Teemun tulo joukkueeseen koettiin sekä pelaajien että valmentajien osalta helpoksi, ottaen huomioon hänen historiansa seurassa sekä lajin parista, Hyttinen jatkoi.

Ramstedtille laji on tuttu, sillä hän pelasi jääpalloa aina C-junioreihin saakka. Ramstedt on voittanut jääpallossa HIFK:n paidassa pelatessaan Suomen mestaruudet niin E- kuin C-junioreissa.

– Se pieni poika, joka oli Bandyliigan loppuottelussa pallopoikana HIFK:n voittaessa Suomen mestaruuden vuonna 1998, pääsee toteuttamaan yhden unelmistaan ja pelaamaan Bandyliigassa HIFK:n paidassa, Ramstedt iloitsee omassa blogissaan.