VIDEO: Teemu Selänteeltä tunteikas puhe – ”Kariya on minulle kuin veli”

Teemu Selänteeltä tunteikas puhe viime yönä, kun Paul Kariyan numero jäädytettiin.
Teemu Selänteeltä tunteikas puhe viime yönä, kun Paul Kariyan numero jäädytettiin.

Teemu Selänteeltä tunteikas puhe viime yönä, kun miehen entisen tutkaparin, Paul Kariyan, paita nostettiin Honda Centerin kattoon.

Anaheimin Honda Centerissä vietettiin viime yönä hienoa iltaa, kun Teemu Selänteen entisen tutkaparin, Paul Kariyan, paita nostettiin hallin kattoon.

Kariya on Selänteen ohella Ducksin suurin seuraikoni, sillä mies pelasi kalifornialaisseuran riveissä 606 runkosarjaottelua, joissa hän iski 300 maalia ja 669 tehopistettä. Selänne ja Kariya muodostivat yhdessä seurahistorian tehokkaimman tutkaparin, joten Kariyan numero 9 jäädyttäminen oli vain ajan kysymys.

Myös Selänne oli pyydetty tilaisuuteen mukaan ja suomalaislegenda piti seremonian aikana tunteikkaan puheen. Selänne antoi kaiken kunnian juuri Kariyalle, joka tunnetaan äärimmäisen nöyränä persoonana, joka haluaa vältellä kaikenlaista julkisuutta.

– Ensinnäkin olen todella otettu, iloinen ja innoissani saadessani olla täällä. Tämä ilta on todella erityinen, sillä todella hyvä ystäväni, joka on minulle kuin veli, saa paitansa kattoon, joka tekee seuraa numero 8:lle.

– Kuten Henry (omistaja Henry Samueli) sanoi viime vuonna, niin numero 8 on ollut hallin katossa liian yksinäinen. Tänään on aika nostaa hallin kattoon uusi numero, Selänne fiilisteli.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Rasmus Ristolainen ilonpilaajana – teki ottelun voittomaalin