Helsinkiläiset pelaajakaupoilla – Teemu Tallberg palaa HIFK:n paitaan

Helsinkiläiset pelaajakaupoilla - Teemu Tallberg palaa HIFK:n paitaan

26-vuotias hyökkääjä Teemu Tallberg liittyy loppukauden mittaisella sopimuksella Mikkelin Jukureista kasvattajaseuransa HIFK:n riveihin.

Laitahyökkääjä Teemu Tallberg siirtyy Jukureista loppukauden ajaksi IFK:n riveihin. Vastaavasti IFK:sta tammikuussa Jukureihin lainalle siirtynyt Mika Partanen jatkaa loppukauden Mikkelissä.

26-vuotias Tallberg on IFK:n kasvatti, joka pelasi helsinkiläisjoukkueessa kausilla 2009-2012 yhteensä 15 ottelua. Seuran A-nuorissa hän teki 72 ottelussa tehot 27+28=55.

Liigassa Tallberg on pelannut IFK:n, Tapparan, Sportin ja Jukurien riveissä yhteensä 275 ottelua tehoin 41+51=92. Jukureissa hän teki viime kaudella 60 pelissä 13 maalia ja tämän kauden 47 ottelussa 12 osumaa.

Tallberg on IFK:n kasvatti ja meille tuttu pelaaja. Me saamme suoraviivaisen, luisteluvoimaisen ja urheilullisen hyökkääjän täydentämään joukkuetta. Tämä oli kaikkien osapuolien kannalta hyvä ratkaisu, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen HIFK:n tiedotteessa

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kiitämme omaa kasvattiamme Mika Partasta hänen ajastaan IFK:ssa ja toivotamme onnea ja menestystä jatkoon, Salmelainen jatkaa.

Helsinkiläisjoukkueen alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Tallbergin uratilastoja pääset katsomaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:

VIDEO: Leukemiaa sairastava Brian Boyle juhlittu sankari – halli huusi nimeä