JA: Tuomarit yhteydessä videohuoneeseen kännyköillä – syynä Telian ongelmat

Telia näyttää viikonloppuna 12 Liiga-ottelua ilmaiseksi!
Telia näyttää viikonloppuna 12 Liiga-ottelua ilmaiseksi!

Tuomarit ovat olleet yhteydessä tilannehuoneeseen kännyköiden kautta. Syynä tähän ovat Telian ongelmat puhelinyhteyksien kanssa.

Liigan tv-oikeudet hallussaan pitävällä Telialla on ollut alkukaudesta valtava määrä ongelmia. Telia käyttää lähetyksissä vanhentunutta teknologiaa, minkä lisäksi Liigan mediakumppanilla on ollut lähetysten kanssa aika ajoin valtavia ongelmia. Tämä johti harjoituskaudella jopa siihen, että faneilta jäi kokonaan otteluita näkemättä.

Lisäksi täksi kaudeksi valmistunut Liigan uusi tilannehuone ei valmistunut täysin sarjakauden alkuun. Tilannehuone mahdollistui alunperin juuri Telian kautta. Ongelmaksi on muodostunut se, että Telia ei ole saanut toimitettua videoklippejä Liiga-halleihin.

Tuomarit ovat kuitenkin alkukaudesta olleet yhteydessä Tilannehuoneeseen, mutta tämäkin yhteydenpito on käyty kännyköiden kautta. Syynä tähän ovat Telian ongelmat puhelinyhteyksien kanssa. Asiasta kertoo jääkiekkosivusto Jatkoaika.

Alkuperäinen tarkoitus tuomarien ja Tilannehuoneen väliseen kommunikointiin olivat tuomareilla olevat kuulokemikrofonit, mutta näitä ei ole saatu vielä toimimaan tarpeeksi hyvin.

Suosittelemme myös:
Ukko-Pekka Luukkonen sai lähtöpassit Sabresin harjoitusleirillä