Kommentti: Tervetuloa NHL-kartalle, Seattle! Teki illassa saman mitä Vegas puolessatoista vuodessa

Seattlen NHL-laajennusjoukkue on saanut historiansa ensimmäisen GM:n.
Seattlen NHL-laajennusjoukkue on saanut historiansa ensimmäisen GM:n. Kuva: Getty Images

Seattle haluaa NHL:n laajennusjoukkueen tosissaan. Tästä oiva esimerkki on, että se teki yhdessä illassa saman, mihin Vegasilla meni puolitoista vuotta.

Kun Las Vegas liittyi NHL-kartalle tälle kaudella, tarkoitti se samalla sitä, että liiga olisi epätasapainossa. Tällä hetkellä NHL:ssä pelaa 31 joukkuetta, joten konferenssit on saatavat tasapainoon.

Tämän vuoksi NHL on ollut halukas saamaan laajennusjoukkueen Yhdysvaltojen länsirannikolle, ja nyt on jo melko selvää, että kyseinen joukkue tullaan perustamaan Seattleen.

Seattlessa tehtiin jo hyvä tovi sitten 10 miljoonan dollarin ensitalletus uutta NHL-seuraa kohtaan. Se oli niin sanottu ensimmäinen askel kohti laajennusjoukkueen saamista. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Seuraava askel oli testata kaupungin kiinnostus mahdollista jääkiekkoseuraa kohtaan. Tämä tapahtui siten, että Seattlen NHL-ryhmä alkoi myymään kaupunkilaisille kausikortteja. Sen tavoitteena, aivan kuten Vegasilla, oli myydä 10 000 kausikorttia.

Vegasin kohdalla ihmeteltiin, kuinka nopeasti seura myi kausikortteja, vaikka varsinaista joukkuetta ei ollut edes olemassa. Ensimmäisen kahden päivän aikana vegasilaiset ostivat 5 000 kausikorttia. Ensimmäisen kuukauden aikana kausikortteja meni 9 000 kappaletta puolessatoistavuodessa kausikortteja oli myyty jo uskomattomat 16 000 kappaletta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Se on aidosti kova saavutus.

Mutta mitä tapahtuikaan sitten Seattlessa, kun kausikorttimyynti aloitettiin?

No, ensimmäisen 720 sekunnin aikana Seattlessa myytiin tarvittavat 10 000 kausikorttia. 720 sekunnissa. Ensimmäisen illan aikana kausikortteja myytiin vastaavasti 25 000 kappaletta.

Otetaan Vegasin saavutus vielä takaisin. TÄMÄ on kova saavutus!

Joten voitaneen olla jo varmoja siitä, että Seattle tulee saamaan uuden laajennusjoukkueen. Tämä tulee mitä luultavimmin tapahtumaan kaudella 2020-21, jolloin se voi aikaisintaan liittyä NHL-kartalle.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018