Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho vahvassa vireessä – Vancouver nurin

Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho liekeissä Canucksia vastaan.
Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho liekeissä Canucksia vastaan.

Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho olivat viime yönä hyvässä vireessä, kun Carolina Hurricanes onnistui kaatamaan Vancouver Canucksin.

Carolina Hurricanes sai viime yönä vastaansa Vancouver Canucksin ja etenkin suomalaisfanien silmissä kamppailu oli odotettu, sillä vastakkain asettuivat muun muassa Sebastian Aho sekä Canucksin superlupaus Elias Pettersson.

Kumpikaan nuorukaisista ei pettänyt, sillä ensinnäkin Pettersson keräsi kamppailussa yhden syöttöpisteen. Se oli kuitenkin laiha lohtu, sillä Canucks taipui ottelussa lukemin 5-3.

Tästä suuri kiitos meen juuri Aholle, joka oli kamppailussa erinomaisella pelipäällä. Aho nimittäin saalisti kamppailussa tehot 1+1, jotka syntyivät heti ottelun maalirikkaassa ensimmäisessä erässä. Aho syötti Brett Pescen osuman ja iski itse Hurricanesin kolmannen maalin.

Kovassa vireessä oli myös Teuvo Teräväinen, joka saalisti tililleen kaksi syöttöpistettä. Myös Teräväisen molemmat tehopisteet tulivat ottelun ensimmäisessä erässä, sillä Teräväinen syötti juuri Pescen sekä Ahon maalit.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Valtteri Filppula kisutteli Erik Karlssonia – syötti Martinille helpon maalin