Video: Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho viimeistelivät jäätävät rankkarit

Teuvo Teräväinen teki uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksensä.
Teuvo Teräväinen teki uuden henkilökohtaisen piste-ennätyksensä.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjät Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho ratkaisivat voiton joukkueelleen rankkareilla Nashvillestä yön NHL-kierroksella.

3-3-numeroissa aina rangaistuslaukauskisaan edennyt koitos Hurricanesin ja Predatorsin välillä oli suomalaisten näytöstä ratkaisun hetkillä.

Ensin Aho upotti kauniilla rannelaukauksella kiekon kisassa Nashvillen Juuse Saroksen selän taakse ja sen jälkeen Teräväinen päätti ottelun kylmänviileällä viimeistelyllä; limppu harhautusten jälkeen rystyltä aivan Preds-rysän kattoon.

Miehet eivät maalanneet tehopisteitä normaalilla peliajalla, mutta ottivat seuransa reppuselkään rankkarikilpailussa. Carolinalaisten alkukauden parhaiden pelaajien Teuvon ja Sepen otteet eivät sulaneet rangaistuslaukauskisassa, ja näin täysi pistepotti jäi kotijoukkue hurrikaaneille.

Mielettömän sesongin tähän mennessä kiekkoilleet Teräväinen ja Aho ovat iskeneet kummatkin komeat tehot pöytään: helsinkiläinen Teräväinen on upottanut 22 taistoon 8 täkyä ja 13 alustusta, kun taas 20-vuotias Aho on latonut samaiseen ottelumäärään 5 täysosumaa ja 13 esityötä.

Predatorsin molari Saros nappasi kiekon kamppailussa mielekkät 33 koppia, vaikka joutuikin lopulta kärsimään tappion. Pekka Rinne seurasi mittelöä vaihtoaitiosta ja Miikka Salomäki ei mahtunut kokoonpanoon kohtaamisessa.

Video Sepen ja Teuvon kauniit rankkarionnistumiset:

https://www.youtube.com/watch?v=3eAkvBnTDbU

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lisää yön tapahtumista löydät sivustomme NHL -osiosta.