VIDEO: Teuvo Teräväisen lentokeli jatkuu – iski kauden 20. maalinsa

MM-kisojen kovimmat laukojat listattiin - Teuvo Teräväinen kärkikahinoissa

Teuvo Teräväisen hurja viretila sai viime yönä jatkoa, kun hän iski kauden 20. maalinsa Carolina Hurricanesin hävitessä New York Rangersille.

Carolina Hurricanes matkasi viime yönä Manhattanille, missä se kohtasi paikallisen jääkiekkoylpeyden, New York Rangersin. Kotifanien onneksi isännät veivät kamppailun lukemin 6-3.

Siinä samalla suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväisen hurja lentokeli sai jatkoa. Kun mediassa on puhuttu viime aikoina paljon muun muassa Aleksander BarkovinMikko Rantasen sekä Patrik Laineen viretiloista, on Teräväinen nokittanut kolmikkoa hyvällä tahdilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Teräväinen on nimittäin tehnyt edelliseen kymmeneen otteluun tehot 7+2. Viime yönä hänen vireensä jatkui Rangersia vastaan, kun hän iski Sebastian Ahon laukauksesta syntyneen irtokiekon Rangersin verkon perukoille.

Teräväinen ajoi tilanteessa oikeaoppisesti maila jäässä maalille ja iski reboundin nuottaan. Voit katsoa Teräväisen osuman alta.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Teräväinen on tehnyt tällä kaudella 69 otteluun 20 maalia ja yhteensä 54 tehopistettä. Samalla on tehnyt heittämällä NHL-uransa parhaat pisteet. Miehen edellinen piste-ennätys on nimittäin viime kaudelta, kun hän teki 81 runkosarjakamppailuun tehot 15+27 (42).

Suosittelemme myös:
VIDEO: Joonas Donskoi rikkoi 30 pisteen rajan – kaunisteli samalla maaliennätystään