Tietoa meistä

Laitataklaus.com on perinteikäs jääkiekkoa käsittelevä viihdesivusto, joka on luotu alunperin edellisen kymmennyksen alkutaipaleella ja on sittemmin taas avattu uudelleen elokuussa 2016. Tarkoituksenamme on luoda viihteellistä, asiantuntevaa ja ennen kaikkea ajankohtaista uutissisältöä tiedon janoisille lätkäfaneille. Haluamme olla verkon ykköslehti ja siksi tarjoammekin lukijoillemme lätkäviihdettä päivittäin. Sivustollamme on laajasti kaikkien suosituimpien lätkäliigojen uutisia, kuten kotimaisen Liigan, Mestiksen, KHL:n, NHL:n ja CHL:nkin tuoreimmat jutut ja huhut.

Me Laitataklauksessa rakastamme taklauksia ja voit lukijana olla varma, että meiltä löydät kaikki kiekkomaailmassa tapahtuneet avojään niitit siinä missä rajut ryntäyksetkin!

Mikäli ryhdyt uhkapelaamaan tai, vaikka oletkin harrastanut sitä jo pitkään, niin ei koskaan ei sovi unohtaa vastuullisen pelaamisen tärkeyttä. Mikäli koet tai lähipiirisi kokee, että olet suistumassa pois vastuullisen pelaamisen sisärajoilta ulkokentille, niin suosittelemme ottamaan taukoa vedonlyönnistä.

Mikäli löydät itsestäsi viitteitä alla olevista kohdista, niin suosittelemme vakavasti pohtimaan, onko pelaamisesta muodostumassa ongelma, tai onko se sitä jo nyt:

  • Käytät pelaamiseen liikaa aikaa
  • Yrität rikastua pelaamisella
  • Olet valmis ottamaan, tai olet jo ottanut lainarahaa pelaamistasi varten
  • Laiminlyöt lähimmäisiäsi tai ystäviäsi pelaamisen vuoksi
  • Lasket henkilökohtaista talouttasi vedonlyöntivoittojen varaan
  • Nostat holtittomasti panosta lisäjännityksen vuoksi
  • Pelaaminen ahdistaa, mutta et pysty lopettamaan

Mahdollisiin ongelmiin saa kuitenkin onneksi apua ja tässä muutama auttava linkki

Urheilu on paljon muutakin, kun pelkkä jääkiekko ja siksi olemme koonneet tälle sivulle myös hieman kilpailevien sivustojen suorien linkkejä, jotta et jää paitsi muidenkaan lajien laadukkaasta uutissisällöstä. Mikäli haluat mukaan Laitataklaus.comin kumppaniksi, otathan yhteyttä sähköpostitse: info@laitataklaus.com -osoitteeseen.

Menossa mukana:

Jalkapallofanien ykköspaikka:

Puoliaika.com

EURO 2021 -kisojen infosivusto:

Jalkapallonemkisat.com

Tuoreimmat uutiset ja analyysit snookerista:

FinnSnooker

Jääkiekon MM-kisojen infosivusto:

Jaakiekonmmkisat.com