Eurosport julkaisi tiiminsä olympialaisiin – Kimmo Timonen mukana

saari olympialaiset timonen

Kimmo Timonen ja Antti Törmänen toimivat seuraavissa talviolympialaisissa TV5:n ja Eurosportin asiantuntijoina ja kommentaattoreina. Jääkiekon studioita emännöi Minna Korkka.

Kuopiolainen supliikkimies Kimmo Timonen lähtee olympialaisiin jo kuudennen kerran. Viisi ensimmäistä kertaa puolustaja oli mukana olympialaisissa pelaajana. Timosen palkintokaapissa on muiden saavutusten lisäksi peräti neljä olympiamitalia. Timonen on yksi maamme kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Peliura päättyi keväällä 2015 Stanley Cupin voittoon Chicago Blackhawksin paidassa.

Vuoden 1995 maailmanmestari ja nykyinen huippuvalmentaja Antti Törmänen analysoi ja kommentoi olympiakiekkoturnauksen tapahtumia TV5:lla ja Eurosportin kanavilla helmikuussa. Törmänen pelasi aktiiviurallaan myös olympialaisissa ja on valmentanut muun muassa Sveitsissä ja Liigassa.

Studiot Etelä-Koreasta juontaa jo aiemmin jääkiekon ja jalkapallon tv-lähetyksissä katsojia ihastuttanut Minna Korkka.

Olympiapelien selostusvastuu lepää todellisten kansansuosikkien harteilla. Pelejä selostavat Oskari Saari ja JP Jalo, Saaren kantaessa vastuun Leijonien otteluista. Muista nimityksistä Discovery tiedottaa myöhemmin.

Discovery Networks Finland esittää Pyeongchangin talviolympialaiset helmikuussa 2018 kanavillaan. Miesten jääkiekko nähdään yksinoikeudella TV5- ja Eurosport -kanavilla. TV5:lla nähdään kaikki Suomen pelit sekä välierä- ja mitaliottelut suorana. Eurosport esittää kaikki ottelut kanavillaan.