VIDEO: Tom Wilson selvisi kuin koira veräjästä – ei saanut pelikieltoa

Tom WIlson selvisi päähän kohdistuneesta taklauksesta tyystin ilman sanktioita.
Tom WIlson selvisi päähän kohdistuneesta taklauksesta tyystin ilman sanktioita.

Washington Capitalsin Tom Wilson ei saanut pelikieltoa siitäkään huolimatta, vaikka hän taklasi Penguinsin Brian Dumoulinia päähän.

Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins ovat toisilleen hyvinkin tutut vastustajat. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa useasti sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä. Kaksikosta Penguins on tottunut menestykseen, kun taasen Capitals on joutunut tottumaan pettymyksiin.

Joukkueet pelaavat myös tällä hetkellä vastakkain NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Capitalsin matka on tyssännyt Alexander Ovechkinin aikakaudella kerta toisensa jälkeen tähän vaiheeseen kautta, mutta nyt Capitals on tosissaan haastamassa pingviinilaumaa.

MUISTA MYÖS:
Suomi – Etelä-Korea -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Valitettavasti joukkueen kova taistelu tuo mukanaan myös niitä ikävempiä asioita. Yksi näistä nähtiin seurojen edellisessä kohtaamisessa, kun Capitalsin Tom Wilson taklasi Brian Dumoulinia päähän. Dumoulin on joutunut harjoittelemaan tilanteen jälkeen tyystin ilman kontaktia.

Sen sijaan Wilson selvisi tilanteesta kuin koira veräjästä. NHL:n kurinpitodelegaatio on nimittäin päättänyt, että tällä kaudella jo kahdesti rangaistu Wilson ei saa taklauksestaan sanktioita. Wilson ei saanut tilanteesta rangaistusta myöskään pelin aikana.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Jaromir Jagr jatkaa uraansa – haaveilee edelleen NHL:stä?