Penguins voi huokaista helpotuksesta – Tom Wilson sai pelikieltoa

Capitalsin Tom Wilson sai pelikieltoa päähän kohdistuneesta taklauksesta.
Capitalsin Tom Wilson sai pelikieltoa päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Washington Capitalsin Tom Wilson sai pelikieltoa miehen taklattua Pittsburgh Penguinsin Zach Aston-Reeseä suoraa pääkupoliin toissa yön kamppailussa.

Washington Capitalsin Tom Wilson sai pelikieltoa toissa yön taklauksestaan Penguinsin Zach Aston-Reeseä kohtaan. Capitals-hyökkääjä jysäyttä Aston-Reeseä nimittäin suoraan päähän. Tämän johdosta liigan kurinpitodelegaatio on asettanut Wilsonin tuntuvaan kolmen ottelun mittaiseen pelikieltoon.

NHL:n pitkässä ja perusteellisessa päätöksessä kerrottiin, kuinka Aston-Reesen pää on taklauksen pääkohde, ja kuinka Wilson olisi voinut välttää tämän kontaktin. Voit katsoa NHL:n päätöksen tämän linkin kautta.

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Leijonat kohtaa Etelä-Korean – voiton kerroin 50.00!

Päätöksen vaakakupissa painoi myös se, että Wilson on ”vanha rikollinen”, eli hänet on tuomittu pelikieltoon myös aiemmin. Hyökkääjä ei muutoinkaan ole kerännyt ottelusarjassa Penguinsiä vastaan ystäviä, sillä hän osui aiemmin sarjassa Brian Dumoulinia päähän, mutta ei saanut tästä minkäänlaista rangaistusta. Voit katsoa videon tilanteesta tästä.

Pahimmillaan Wilsonin pelikielto saattaa tarkoittaa sitä, että hänen kautensa on tyystin ohi. Vaikka Capitals johtaakin ottelusarjaa tällä hetkellä otteluvoitoin 2-1, tippuisi se kesälomille siinä tapauksessa, jos Penguins veisi nimiinsä otteluparin seuraavat kolme kamppailua.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Upeita suomalaisuutisia – Juuso Ikonen allekirjoitti NHL-sopimuksen!