VIDEO: Tom Wilson selvisi myös toisesta tempauksesta – johti voittomaaliin

Mitä Tom Wilson teki Stanley Cupin kanssa?
Mitä Tom Wilson teki Stanley Cupin kanssa?

Washington Capitalsin Tom Wilson selvisi myös toisesta tempauksesta viime yönä ilman rangaistusta, mikä johti lopulta joukkueen voittomaaliin.

Kirjoitimme aiemmin tänään, kuinka Washington Capitalsin Tom Wilson taklasi Pittsburgh Penguinsin Zach Aston-Reeseä päähän sillä seuraksella, että Penguins-hyökkääjä mursi leukansa ja sai aivotärähdyksen. Voit lukea asiasta lisää videon kera täältä.

Lisäksi Wilson on ollut otsikoissa samaisen ottelusarjan aikana jo aiemmin kertaalleen, kun hänen taklauksensa osui Brian Dumoulinia päähän. Wilson ei kuitenkaan saanut tempustaan pelikieltoa. Lue asiasta lisää tämän linkin kautta.

Wilson oli vahvasti mukana myös Capitalsin iskemässä voittomaalissa, joka syntyi vain reilu minuutti ennen kamppailun päättymistä. Osuma oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todellinen kaunokainen, sillä Alexander Ovechkin iski kiekon nuottaan ilmasta.

Maalia kuitenkin edelsi Wilsonin törkytemppu, joka jäi monelta näkemättä. Hän nimittäin suoritti jalkapyyhkäisyn Penguinsin Olli Määttää kohtaan. Tästä seurasi lopulta kiekonriisto, joka taasen johti Capitalsin voittomaaliin.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Ellis sai kiekon olkapäähänsä, Josi arkaan paikkaan