VIDEO: Tom Wilson taklasi Aston-Reeseä päähän – leuka murtui

Tom Wilson taklasi Penguinsin Aston-Reeseä päähän, minkä johdosta Penguins-peluri mursi leukansa ja sai aivotärähdyksen.
Tom Wilson taklasi Penguinsin Aston-Reeseä päähän, minkä johdosta Penguins-peluri mursi leukansa ja sai aivotärähdyksen.

Washington Capitalsin Tom Wilson taklasi Aston-Reeseä päähän, minkä johdosta Penguins-peluri mursi leukansa ja sai aivotärähdyksen.

Pittsburgh Penguinsin yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Aston-Reese sai kokea viime yönä kovia. Ensinnäkin miehen edustama Penguins kärsi 4-3-tappion, minkä johdosta se valahti otteluparissa 2-1-tappiolle. Tämän lisäksi Aston-Reese sai kovan osuman suoraan päähän.

Tämän hänelle tarjoili mielipiteet jakava Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson. Kun ottelua oli pelattu noin puolet, hän luisteli kiekon kanssa keskialueella. Kun hän näki Wilsonin rynnistävän häntä kohti, mies luopui nopeasti kiekosta ja valmistautui ottamaan taklauksen vastaan.

MUISTA MYÖS:
Coolbet hakee jääkiekkotietäjää – voita VIP-liput Suomen NHL-otteluun!

Aston-Reesen epäonneksi Wilson ei kuitenkaan taklannut häntä kroppaan, vaan suoraan päähän. Wilson ei kuitenkaan saanut taklauksesta rangaistusta. Kyseessä oli myös pelaajan toinen törkeä taklaus ottelusarjaan, joskin hän selvisi ensimmäisestä ilman pelikieltoa. Voit lukea asiasta lisää täältä.

NHL-toimittaja Tom Gulitti tiesi kertoa ottelun jälkeen, että Aston-Reese sai taklauksesta murtuneen leuan ja aivotärähdyksen. Murtunut leuka vaatii päävalmentaja Mike Sullivanin mukaan leikkaushoitoa.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Alexander Ovechkin teki ”crosbyt” – kiekko ilmasta maaliin