VIDEO: Vegasille syntyi jälleen uusi ratkaisija – Tomas Hyka iski kiekon nuottaan

Tomas Hyka iski aamuyöstä NHL-uransa ensimmäisen maalin.
Tomas Hyka iski aamuyöstä NHL-uransa ensimmäisen maalin.

Vegasin ensimmäinen NHL-kausi on ollut varsinainen tuhkimotarina. Joukkueeseen on syntynyt jatkuvasti uusia ratkaisijoita, viimeisimpänä Tomas Hyka.

Vegas Golden Knights on aloittanut urakkansa NHL:ssä uskomattomalla tavalla. Seura majailee koko liigan kärjessä, vaikka se pelaa vasta ensimmäistä kauttaan.

Joukkue on rakennettu pääasiassa muiden seurojen ”jämä-pelaajista”, joita kilpailevat seurat eivät pystyneet suojaamaan viime kesän laajennusdraftissa. Tästäkin huolimatta Vegas on jatkuvasti löytänyt riveistään uusia ratkaisijoita.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt listalle on liittynyt myös tshekkihyökkääjä Tomas Hyka, joka iski uran ensimmäisen osumansa aamuyön ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Hykan ensimmäinen ei ollut se kaikista kaunein, sillä hän suti pelivälineen rysään lähes maaliviivalta.

On tosin otettava huomioon, että irtokiekko syntyi alunperin juuri Hykan laukauksesta. Voit katsoa videon 24-vuotiaan tshekkilaiturin osumasta alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Vegas voitti ottelun lopulta lukemin 6-3, kun hyökkääjä David Perron viimeisteli päätöslukemat tyhjään rysään kamppailun viimeisillä minuuteilla.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018