TPS sai loistavia uutisia – Tomi Kallio tekee paluun kaukaloihin

TPS:n Tomi Kallio yllätti ekaluokkalaiset oppilaat Raisiossa sijaitsevassa koulussa.
TPS:n Tomi Kallio yllätti ekaluokkalaiset oppilaat Raisiossa sijaitsevassa koulussa.

Turun Palloseura sai kuulla mahtavia uutisia, kun sen suurin tähti ja kapteeni Tomi Kallio tekee vihdoin paluun kaukaloihin.

TPS pelasi vakuuttavan runkosarjan ja se on aloittanut vakuuttavasti myös pudotuspelien ihmeellisessä maailmassa. Se johtaa SaiPaa otteluvoitoin 3-1, ja edellisestä kamppailusta se nappasi hurjan 7-0-voiton. Ainoan tappionsa TPS on kärsinyt kevään peleissä eilen, kun SaiPa oli parempi selkä seinää vasten lukemin 3-1.

TPS on yltynyt kovaan kevään vireeseen jopa ilman suurinta tähteään ja kapteeniaan, Tomi Kalliota. Veteraanihyökkääjä on seurannut loukkaantumisen vuoksi ensimmäiset pudotuspeliottelut katsomosta käsin, mutta nyt hänen suhteensa kuultiin loistavia uutisia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

TPS nimittäin julkaisi tiedotteen, jonka mukaan Kallio palaa takaisin tositoimiin joukkueen seuraavassa ottelussa, joka pelataan ensi keskiviikkona.

Kallio pelasi Liigan runkosarjassa tällä kaudella 58 ottelua, joissa 41-vuotias laituri takoi kovat tehot, 15+40. Kallio palasi takaisin Suomen kaukaloihin kaudeksi 2015-16, jonka jälkeen mies on ollut kovassa vireessä.

TPS:n tiedotteen löydät täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!