Hyökkääjä Topi Taavitsainen loppukaudeksi TPS:stä KooKoon paitaan

Hyökkääjä Topi Taavitsainen loppukaudeksi TPS:stä KooKoon paitaan

HC TPS:n 26-vuotias Topi Taavitsainen siirtyy sesongin loppuun jatkuvalla lainasopimuksella Kouvolan kiekkoylpeyden KooKoon vahvuuteen.

Kookas laitahyökkääjä Topi Taavitsainen, 26, vahvistaa loppukauden ajan KooKoon joukkuetta. Turkulainen siirtyy oranssimustiin lainalle Turun Palloseurasta.

Topi on meille tervetullut vahvistus; luisteluvoimainen ja hyvällä laukauksella varustettu pelaaja. Samalla siirto varmistaa pelaajien riittävyyden myös A-junioreiden tärkeässä pudotuspelitaistossa, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi uutisessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Taavitsainen on pelannut kuluvalla kaudella 27 Liiga-ottelua tehoin 1+3. Viime kaudella verkko heilui 5+5 tehopisteen edestä. Toissa kaudella Taavitsainen takoi Mestiksessä peräti 22 maalia.

Tulen Lumon Areenalle luonnollisesti täynnä intoa ja energiaa. Nälkää on paljon, koska tiedän pystyväni tekemään tulosta myös Liigassa. Runkosarjaa on jäljellä vielä kuusi matsia ja haluan auttaa joukkuetta ottamaan niistä niin monta voittoa kuin mahdollista, Taavitsainen naulaa seuran nettisivuilla.

KooKoon alkuperäisen tiedotteen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Taavitsaisen uratilastoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018