VIDEO: Fanit saapuivat Toronton peliin tuomarin vaatteilla – ”tuomitsivat” koko pelin

Maple Leafs -fanit saapuivat hallin ulkopuolelle tuomarin vaatteilla ja he tuomaroivat koko pelin.
Maple Leafs -fanit saapuivat hallin ulkopuolelle tuomarin vaatteilla ja he tuomaroivat koko pelin.

Kaksi Maple Leafs -fania saapui seuraamaan viime yön Toronto-Boston Bruins-kamppailun hallin ulkopuolelle tuomarin vaatteilla.

Kanada on jääkiekon luvattu maa. Fanit ovat maassa aivan hulluja omia joukkueitaan kohtaan, ja kannattajat keksivät milloin mitäkin hauskoja ja hulluja tempauksia.

Viime yönä nämä kaksi asiaa, hauska ja hulluus, yhdistyivät toisiinsa, kun kaksi Maple Leafs -fania saivat todellisen päähänpistoksen. Tämän johdosta kaksikko saapui Toronton Air Canada Centerin ulkopuolelle katsomaan ottelua tuomarin vaatteilla.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Tässä nyt ei kuitenkaan ole vielä mitään kovinkaan poikkeavaa, mitä tulee kanadalaisiin faneihin. Hulluinta koko asiassa on se, että kaksikko ”tuomitsi” paikalla olleen ”paparazzin” mukaan koko ottelun. Jos kamppailussa tuli pitkä kiekko, nosti kaksikko kätensä pystyyn. Jos kiekko lensi yli katsomon, näytti kaksikko käsimerkkejä tämän suhteen.

Kyseiset herrat ottivat paikan päälle mukaan jopa pillit, jotka soivat aina muun muassa erätauon merkiksi. Voit katsoa hauskan videon alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

https://www.instagram.com/p/BhxrQJ_hwBa/?taken-by=tsn_official

Suosittelemme myös:
NHL:n parhaat mikitykset: Connor McDavid ylisti Pekka Rinnettä