Totta se on: Vegas on suurin suosikki Stanley Cupin voittajaksi!

Vegasilaisen vedonlyöntitoimiston mukaan Vegas Golden Knights on suurin suosikki Stanley Cupin mestaruuteen.
Vegasilaisen vedonlyöntitoimiston mukaan Vegas Golden Knights on suurin suosikki Stanley Cupin mestaruuteen.

Vegas on suurin suosikki Stanley Cupin voittajaksi. Saavutus on uskomattoman komea, sillä Golden Knights pelaa vasta ensimmäistä kauttaan NHL:ssä.

Kun puhutaan pohjoisamerikkalaisista suurista urheiluliigoista, ei yksikään laajennusjoukkue ole onnistunut saamaan tililleen voittavaa rekordia 1960-luvulta lähtien. Kyseisiä joukkueita on kaiken kaikkiaan 64 kappaletta, joten otanta on kohtalaisen suuri.

Paitsi että nyt kyseinen tilasto on laitettu uusiksi. ESPN:n Emily Kaplan nimittäin kertoo, että Vegas on ensimmäinen laajennusjoukkue kyseisessä joukkiossa, joka on kyennyt olemaan voittava joukkue heti ensimmäisellä kaudellaan.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Vielä uskomattomampaa on se, että Vegas pudotti Los Angeles Kingsin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella suoraan neljässä ottelussa. Tämä on huomioitu nyt myös vedonlyöntitoimistojen toimesta. Kaplanin artikkelissa nimittäin kerrotaan, että Westgate Sportsbookin mukaan Vegas on suurin suosikki Stanley Cupin voittajaksi yhdessä Nashville Predatorsin kanssa.

Molempien joukkueiden todennäköisyys mestaruuteen on Westgate Sportsbookin mukaan 4/1, eli desimaaleissa kerroin olisi 5.00. Voit lukea Kaplanin artikkelin kokonaisuudessaan täältä.

Suosittelemme myös:
Tuomio tuli: Tapparan Otso Rantakari sai pelikieltoa!