TPS hankki jälleen uuden venäläispelaajan

TPS julkisti hankkineensa jo kolmannen venäläispelaajan ensi kauden joukkueeseensa. Timur Ibragimov saapuu Turkuun yksivuotisella sopimuksella.

TPS on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Timur Ibragimovin kanssa. 19-vuotias laitahyökkääjä pelasi viime kauden pääosin Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL-liigassa, jossa hän 35 ottelussa 13 tehopistettä.

”Pelaajaprofiililtani miellän itseni voimahyökkääjäksi, jolta löytyy myös nopeutta ja työmoraalia ajaa vastustajan maalille”, Ibragimov kuvaili itseään TPS:n tiedotteessa.

185-senttinen ja 83-kiloinen Ibragimov on San Jose Sharksin kuudennen kierroksen varaus viime kesältä. Hän solmi kevään aikana Sharksin kanssa tulokassopimuksen, jonka myötä hän pelaa Turussa koko kauden kattavalla lainasopimuksella.

”On hienoa, että yhteistyömme San Jose Sharksin kanssa tuotti jälleen hyvää tulosta meidän ensi kauden joukkueen rakentamisen näkökulmasta. Saamme Ibragimovista joukkueeseen tavoitteellisen nuoren jääkiekkoilijan, jonka ominaisuuksista on varmasti hyötyä meille. Hänessä on potentiaalia kasvaa NHL-pelaajaksi, joten siinäkin mielessä hän on mielenkiintoinen seurattava tulevalla kaudella”, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio sanoi.

Ibragimov on jo kolmas venäläinen pelaaja, jonka TPS hankki kevään aikana. Aikaisemmin seura on julkistanut maalivahti Andrei Karejevin ja hyökkääjä Ruslan Iskhakovin ensi kauden kattavat sopimukset.


KATSO MYÖS: Klassikkopätkä: HIFK:n pelaajat soittavat venähtäneestä saunaillasta aamuradioon