Saku Koivu TPS:n kehitysjohtajaksi – Kalle Kaskisesta päävalmentaja

Fanit eivät pitäneet lainkaan TPS:n some-päivityksestä.
Fanit eivät pitäneet lainkaan TPS:n some-päivityksestä.

TPS julkisti tiistaina iltapäivän aikana muutoksia organisaatiossaan. Muun muassa turkulainen kiekkolegenda Saku Koivu liittyy mukaan organisaatioon.

42-vuotias Koivu aloittaa samantien seuran kehitysjohtajana ja Koivun vastuulla on nuorten pelaajien kehittäminen.

”Oma tekemiseni rakentuu pitkälti taitojen ja yksilöjen kehittämisen ympärille. Anteron, Mikan ja minun tehtävä urheilun johtoryhmässä on löytää punainen lanka TPS:n urheilutoimintaan ja pelilliseen ilmeeseen C-junioreista liigaan asti. Lähden tehtävään intoa puhkuen, ja pyrin omalla panoksellani varmistamaan, että yhdessä sovittu vaatimustaso näkyy käytännössä kaikessa arjen tekemisessä”, Koivu kertoo seuran tiedotteessa.

Samalla turkulaisseura julkisti ensi kauden päävalmentajansa, joka on Kalle Kaskinen. Kaskinen toimi viime kaudella TPS:n A-nuorten päävalmentajana.

”Valmennustiimissä on hyvä olla erilaista osaamista ja erilaisia persoonia. Meillä on vahvaa osaamista pelin jokaiselle osa-alueelle, mutta tässäkin asiassa yhteistyön tekeminen ja hyvä vuorovaikutus tekevät meistä kaikista parempia. Tekemisessä pitää näkyä myös halua oppia uutta ja positiivista energiaa, joka tarttuu ympärillä oleviin ihmisiin”, Kaskinen linjaa.