TPS vahvisti puolustustaan ruotsalaiskolossilla

Huhuissa vellonnut Oliver Bohmin siirtyminen Turun Palloseuraan sai sinettinsä tänään. TPS vahvisti tehneensä Bohmin kanssa yksivuotisen sopimuksen.

TPS vahvisti ruotsalaispuolustaja Oliver Bohmin siirtyvän Turkuun ensi kaudeksi. 191-senttinen ja 100-kiloinen Bohm siirtyy Turkuun Ruotsin huippuseura Växjöstä, jossa hän muun muassa juhli mestaruutta kaudella 2017-2018.

”Saimme isokokoisen puolustajan, jonka vahvuus on nimenomaan puolustuspelaamisessa. Oliver tuo meille puolustusosaamista ja voittamisen kulttuuria. Hän on pelannut urallaan suuren määrän kovia pelejä Frölundan ja Växjön paidassa ja hän tietää mitä menestymisen eteen täytyy tehdä”, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio kommentoi seuran tiedotteessa.

28-vuotiaan Bohmin vahvuudet ovat omassa puolustuspäässä. Raamikas ja ulottuva ruotsalainen ei ole juuri pisteillä mässäillyt, vaan rooli on ollut läpi uran ensisijaisesti pitää oma pää puhtaana. Viime kaudella Bohm teki Växjössä 51 ottelussa tehopisteet 1+4=5. Jäähyboksissa hän istui vain 16 minuutin verran.


KATSO MYÖS: Lukko kiinnitti huippusentterin – ”Jopa hieman yllätyin, että saimme hänet”