Kanadassa valtava tragedia: Humboldt Broncosin juniorit kuolettavassa onnettomuudessa

Humboldt Broncosin juniorijoukkue joutui tieliikenneonnettomuuteen, jossa on toistaiseksi menehtynyt 14 ihmistä.
Humboldt Broncosin juniorijoukkue joutui tieliikenneonnettomuuteen, jossa on toistaiseksi menehtynyt 14 ihmistä.

Kanadasta kantautui jääkiekkomaailmaan todella surullisia uutisia, kun Humboldt Broncosin juniorijääkiekkojoukkue joutui kuollettavaan bussionnettomuuteen.

Humboldt Broncosin joukkue, joka pelaa Saskatchewanin juniorisarjassa, oli viime yönä Suomen aikaa matkalla pudotuspeliotteluunsa. Sen oli määrä kohdata Nipawin Hawks vieraskaukalossa.

Matkalla Broncos joutui kuitenkin vakavaan liikenneonnettomuuten, kun se pohjoisamerikkalaistietojen mukaan törmäsi kuorma-autoon.

Pitkän aikaa oli tiedossa se, että kyseessä oli kuollettava onnettomuus, jossa oli menehtynyt useita Broncosin 16-20-vuotiaita pelaajia, mutta uhrien tarkka lukumäärä oli auki.

Ei ole enää: bussissa olleista 28 matkustajasta 14 on menehtynyt ja toiset 14, joista kolme on kriittisessä tilassa, on toimitettu sairaalahoitoon.

Tämä todella karmaiseva tragedia on pysäyttänyt koko Kanadan ja myös maan pääministerinä toimiva Justin Trudeau on lähettänyt surunvalittelunsa Twitterin välityksellä.

– En pysty kuvittelemaan, mitä näiden nuorten vanhemmat joutuvat käymään läpi. Olen koko sydämeni pohjalta pahoillani niiden puolesta, joita tämä kauhea tragedia koskettaa, niin Humboldtin yhteisössä kuin myös muualla.

Uhrien henkilöllisyyksistä ei ole vielä tässä vaiheessa annettu julkisuuteen sen tarkempaa tietoa, mutta linja-autossa oli pelaajien lisäksi mukana valmentajia sekä muita joukkueen taustahenkilöitä, itse autonkuljettajaa unohtamatta.

Tällä hetkellä edes kaikki vanhemmat eivät tiedä, ovatko he menettäneet turmassa lapsensa vaiko eivät.

Mikäli yllä oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

– Emme vahvista vielä tässä vaiheessa uhrien henkilöllisyyksiä, emmekä sitä, ovatko uhrit pelaajia vai valmentajia. Me työskentelemme tällä hetkellä kovasti varmistaaksemme, että pelaajien vanhempia informoidaan tilanteesta mahdollisimman pian, TSN:n toimittaja Bob McKenzie twiittasi paikallisen poliisilaitoksen tiedotteen asiasta.

Seuraavan kerran asiasta tiedotetaan kello 17:00 Suomen aikaa.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!