TREIDI: Florida vahvistui – Frank Vatrano siirtyy pantteripaitaan!

Frank Vatrano kaupattiin Boston Bruinsista Florida Panthersiin.
Frank Vatrano kaupattiin Boston Bruinsista Florida Panthersiin. Kuva: Getty Images

Florida Panthers on lähtenyt mukaan NHL:n siirtomarkkinoiden loppuhulinoihin, kun Frank Vatrano siirtyy seuraan Boston Bruinsista.

Kuluvalla kaudella vähälle vastuulle Boston Bruinsissa jäänyt Frank Vatrano on kaupattu Florida Panthersiin. Vastineena Bruins sai 23-vuotiaasta hyökkääjästä kolmannen kierroksen varausvuoron tulevan kesän NHL Draftiin.

Kauden 2014-15 jälkeen yliopistosarjasta Bruins-organisaatioon liittynyt Vatrano on lyönyt itsensä läpi AHL-tasolla, sillä hän on tehnyt 43 pelaamassaan AHL-ottelussa upeat tehot 39+19=58. Sen sijaan NHL:ssä meno on ollut ainakin toistaiseksi hiljaisempaa, sillä hänellä on tilillään 108 runkosarjaottelua ja niistä pisteet 20+11=31.

Vatranossa on kuitenkin paljon potentiaalia, joten nuoruuteen voimakkaasti satsaavassa Panthersissa hän saattaa olla hyvinkin valmis ottamaan sen seuraavan askeleen urallaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tuoreen Panthers-hyökkääjän pelikunto on kuitenkin tällä hetkellä arvoitus, sillä hän on huilannut viime pelit alavartalovamman vuoksi.

Todellisuudessa kyse saattaa olla kuitenkin myös Bruinsin ”kikkailusta” pelaajistonsa suhteen, sillä Vatrano on pitkin kautta kuluttanut myös pressiboksia ja olisi vaikea nähdä, että Panthers lähtisi hankkimaan loukkaantunutta pelaajaa.

NHL:ssä nähtiin myös eilisen aikana muutama pienempi pelaajasiirto: Washington Capitals hankki Montreal Canadiensista puolustaja Jakub Jerabekin, antaen vaihdossa 5. kierroksen varausvuoron (2018), Tampa Bay Lightning poimi waiver-listalta Ottawa Senatorsin Gabriel Dumontin ja Columbus Blue Jackets puolestaan poimi samaiselta listalta Washington Capitalsin Taylor Chorneyn.

Frank Vatranon uratilastoihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018