TREIDI: Michael Grabner NY Rangersista paikallisvastustaja Devilsiin!

Michael Grabner kaupattiin New Jersey Devilsiin.
Michael Grabner kaupattiin New Jersey Devilsiin. Kuva: Getty Images

New York Rangers ja New Jersey Devils ovat suorittaneet vaihtokaupan, jonka keskiössä oli kokenut itävaltalaishyökkääjä Michael Grabner.

New York Rangers päätti jättää viime yön vierasottelustaan Montreal Canadiensia vastaan sivuun hyökkääjät Rick Nashin ja Michael Grabnerin.

Molemmat pelaajat ovat olleet siirtohuhujen kohteena jo pitkään, ja kun Rangers ilmoitti aloittavansa osittaisen uudelleenrakennuksen muutama viikko sitten, kaksikon kauppa käytännössä ottaen varmistui.

Heistä Nash on vielä tässä vaiheessa Rangers-pelaaja, mutta Michael Grabner sen sijaan ei ole. Hänet nimittäin kaupattiin vain hetki Rangersin ottelun päättymisen jälkeen New Jersey Devilsiin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ennakkoon itävaltalaispelurin, joka on tehnyt kuluvalla kaudella pelaamiinsa 59 otteluun tehot 25+6=31, uskottiin tuovan Rangersille palautuksena jopa ykköskierroksen varausvuoron.

Devils maksoi hänestä kuitenkin ”vain” toisen kierroksen varausvuoron sekä KHL-jätti Pietarin SKA:ssa pelaavan 20-vuotiaan puolustajan Yegor Rykovin, joka on tällä kaudella tehnyt 51 KHL-ottelussa tehot 2+12=14. Rykov on Devilsin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2015.

Mielenkiintoiseksi Rangersin päätöksen hyväksyä Rykov toiseksi ”vaihtokappaleeksi” tekee KHL-kortti – on nimittäin paljon mahdollista, ettei venäläispuolustaja saavu koskaan Manhattanille.

Näistä kahdesta seurasta Devils on tällä hetkellä kiinni Itäisen konferenssin toiseksi viimeisessä pudotuspelipaikassa ja se on vetänyt viiden pisteen kaulan lähimpiin uhkaajiinsa. Rangers sen sijaan on sijalla 12 ja matkaa pudotuspelijunaan on kuusi pistettä.

30-vuotiaan Grabnerin uratilastoihin voit tutustua TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018