TREIDI: Patrik Laine sai uuden joukkuekaverin – Paul Stastny Winnipegiin

Paul Stastny teki sopimuksen Vegasiin
Paul Stastny teki sopimuksen Vegasiin.

NHL:ssä on nähty lähes jättimäinen vaihtokauppa, kun tähtisentteri Paul Stastny on kaupattu St. Louis Bluesista Winnipeg Jetsiin. 

Kokenut tähtisentteri Paul Stastny tulee pelaamaan loppukauden Winnipeg Jetsin riveissä, mihin St. Louis Blues miehen juuri kauppasi.

Blues sai Stastnysta vastineeksi ehdollisen ykköskierroksen varausvuoron ensi kesälle, 2020 ehdollisen neljännen kierroksen varausvuoron sekä lupaavan Erik Foleyn.

Stastny on Jetsin kannalta todellinen vuokrapelaaja, sillä miehen sopimus on katkolla ensi kesänä. Stastnyn tämän hetkinen cap hit on 7 miljoonaa dollaria.

Foley sen sijaan on 20-vuotias jenkkilaituri, joka kiekkoilee tällä hetkellä Providencen yliopistossa. Foley on pelannut tällä kaudella 32 ottelua, joissa hän on iskenyt 15 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä.

Vaihtokaupassa huomionarvoista on myös se, että Blues pidättää puolet Stastnyn palkasta. Lisäksi Blues tiedottaa omalla Twitter-tilillään, että sen saama ensimmäisen kierroksen varausvuoro on ehdollinen, kun taasen Jetsin tiedotteessa varausvuoron kerrotaan olevan täysin normaali picki.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018