TREIDI: Vegas vaihtokaupoilla – Brendan Leipsic Vancouveriin

Brendan Leipsic on kaupattu Vegasista Vancouver Canucksin riveihin.
Brendan Leipsic on kaupattu Vegasista Vancouver Canucksin riveihin.

Kun Nashville ja Winnipeg ovat haalineet riveihinsä kovia vahvistuksia, on Vegas suorittanut pienemmän treidin, jonka myötä Brendan Leipsic siirtyy Vancouveriin.

Vegas Golden Knights johtaa tällä hetkellä koko NHL:n Läntistä konferenssia, mutta tästäkin huolimatta seuran ensimmäinen liike NHL:n siirtotakarajalla, ei ollut tajuntaa räjäyttävä.

Vegas nimittäin kauppasi Brendan Leipsicin Vancouver Canucksiin, mistä se sai vastineeksi 26-vuotiaan puolustajan, Philip Holmin.

Vikkeläkinttuinen Leipsic on pelannut tällä kaudella NHL:n tulokasseuran riveissä 44 ottelua, joissa hän on iskenyt kaksi maalia ja yhteensä 13 tehopistettä. Leipsic vakuutti monet NHL:n harjoituskaudella, mutta lopulta hän ei ole löytänyt runkosarjan aikana vastaavaa virettä.

Holm pelaa sen sijaan ensimmäistä kauttaan Pohjois-Amerikan kapeissa kaukaloissa. Ennen tätä mies on pelannut Ruotsin kaukaloissa, viimeiseksi SHL-seura Växjö Lakersin riveissä.

Holm on pelannut tällä kaudella ainoastaan yhden NHL-ottelun. AHL:stä miehellä on 42 kamppailua, joissa hän on iskenyt tehot 11+18.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018