Triplauksen kohteet haetaan Liigasta!

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Tänään jatkopaikkaa lähdetään haistelemaan kahdella kohteella kotimaisesta Liigasta.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Homma on erityisen maittava polkaista käyntiin, sillä viime viikolla Triplaus-kisa eteni aina päätyyn asti!

Liigassa pelataan viiden ottelun kierros. Triplauksen pelivalinnat kaivetaan otteluista HIFK – Tappara sekä Lukko – HPK. Varsinaisena pääkohteena toimii Tapparan lopullinen voitto HIFK:sta. HIFK:lla on allaan käsittämätön 11-1 voitto Jukureista (vajaalla miehistöllä kaiken kukkuraksi) mikä osaltaan nostaa isäntien osakkeita ja täten vieraiden kertoimia. Viimeaikoina lievästi alisuoriutunut Tappara ei kuitenkaan missään tapauksessa ole kertoimien mukainen haastaja tämän illan matsissa. Kirvesrinnat koki kauden alussa 2-3 jatkoaikatappion HIFK:ta vastaan, nyt voisi olla sauma revanssille.

Toisessa kohteessa luotetaan sen pidemmittä puheitta kivikovan Lukon voittoon HPK:sta. Tasoero on valtava, ja isännillä on allaan 9-1 voitto Ässistä. Kerho ei tänään helpolla pääse!

TRIPLAUKSEEN!